NewTek TriCaster TC1 Pro

19-02-2022 22:33
NewTek TriCaster TC1 Pro

NewTek TriCaster serisine yeni TriCaster 1Pro eklendi!

 

NewTek TriCaster TC1 Proile UHD 4K çözünürlüğe kadar profesyonel kayıtlı içeriği yayınlayın ve canlı yayınlayın.Tricaster TC1 Pro, Zoom, Teams, WhatsApp, Facetime veya Skype gibi popüler sosyal medya uygulamalarından prodüksiyonunuza canlı arayanlar eklemenize olanak tanıyan Live Call Connect dahil olmak üzere, önceki Tricaster TC1'den daha da profesyonel özellikleri yükseltir.Android/iOS için TriCaster kamera uygulamasını kullanarak herhangi bir mobil cihazı NDI kamera olarak ekleyebilir ve nötr ses yalıtımı, canlı yayıncılık ve kaynak kalitesi izleme sağlar.

16 potansiyel video kaynağı, çözünürlükten bağımsız olarak aynı anda kullanılabilir.Ve NewTek'in Ağ Aygıtı Arayüzü (NDI) ile, standart ağ altyapısı aracılığıyla birçok video kaynağı türü doğrudan bağlanabilir.Ünitenin kendisi, yayın video ve ses kaynaklarının doğrudan bağlantısı için dört SDI giriş ve çıkış içerir.Çoklu görüntü ekranlarını görüntülemek için HDMI, DisplayPort ve DVI kullanılabilir.Gömülü ses ve yerel XLR veya 1/4" dengeli ses, dahili dijital ses mikseri kullanılarak karıştırılabilir ve değiştirilebilir.

Newtek Tricaster TC1 Pro'nun tüm performansı, standart bir ekipman rafındaki diğer ekipmanlarla sabitlenebilen kompakt 2 RU form faktöründe mevcuttur.Newtek Tricaster TC1 Pro'nun işlevselliğini genişletmek için kontrol yüzeyleri, monitörler ve NDI video dönüştürücüler ayrı olarak satın alınabilir.Spor yayınları, talk showlar, konserler, ibadet hizmetleri veya başka herhangi bir şey yayınlayın, Newtek TriCaster TC1 Pro yayın altyapınızı bir araya getirmek için sağlam bir merkez noktasıdır.

 

 

 

Newtek Tricaster TC1 Pro Özellikleri

Canlı Çağrı Bağlantısı

Facebook Messenger, WhatsApp, FaceTime, Zoom, Skype TX, Microsoft Teams, Discord, Slack ve Tencent gibi popüler görüntülü iletişim uygulamalarından birden fazla uzaktan arayan kişinin dört benzersiz video girişi olarak sorunsuz entegrasyonu ile artırılmış çeviklik.

NDI|HX Kamera Uygulamaları

Kullanıcılar artık Android ve iOS için NDI TriCaster Camera uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanabilir ve herhangi bir mobil cihazı canlı bir prodüksiyon kamerasına dönüştürebilir.

Makrolarda Değişken Desteği

Operatörlerin karmaşık üretimleri daha kolay teslim etmek için makrolarda mantığı kullanmalarını sağlayan dinamik ve güçlü bir araç.

Sinirsel Ses Yalıtımı

Bir düğmeye dokunarak sesi temizleyin. TriCaster, AI kullanarak arka plan gürültüsünü iptal edebilir veya azaltabilir ve tüm önemli prodüksiyon kalitesini koruyarak sesleri otomatik olarak algılayabilir.

Canlı Yayın ve Yayıncılık

TriCaster 1 Pro, 3 kanalın kodlanmasını destekler: çoklu ön ayar seçenekleri ve özel profil ayarları dahil olmak üzere çeşitli bağlantı türleri, çözünürlükler ve akış sağlayıcılarını destekleyen yerleşik akış kodlayıcıları ile web'e canlı akış videosunu yapılandırın ve başlatın.

Kalite İzleme

Operatörler, kaynaklarının kalitesinden her zaman emin olabilmeleri için artık TriCaster'larına gelen her video kaynağının çözünürlüğünü/kare hızını görebilecekler.

Alfa Kanalı Çıkışları

Uzak iş akışları için mükemmel olan operatörler artık MIX çıkışlarından biri aracılığıyla Alfa Kanalı gönderebilir. Post prodüksiyonu canlıya yaklaştıran kullanıcılar, grafikleri veya gerçek zamanlı 3D oluşturma araçlarını beslemek için TriCaster'daki anahtarlamayı kullanabilir.

Özelleştirilmiş Çalışma Alanı

LivePanel Builder'ı TriCaster'a getirin; ısmarlama kullanıcı arayüzleri oluşturun ve her bir ön ayarı Kullanıcı Arayüzü içinde özelleştirin, böylece dağıtılmış iş akışlarınızı daha basit, daha uyumlu ve kaliteden asla ödün vermeden yapın.

Canlı Hikaye Oluşturucu

Microsoft Word kullanarak program otomasyonuna devrim niteliğinde bir yaklaşım, Microsoft Word'de eylemler için tetikleyicilerle bir komut dosyası oluşturmak kadar basittir. TriCaster 1 Pro'ya yüklendikten sonra gösteri kolayca yürütülür.

NDI Genlock

Kullanıcıların çıkışları ortak bir senkronizasyon darbesiyle eşleştirmesine izin vererek, ona tam olarak ne zaman bir video karesi göndereceğini söyler.

Canlı Grafikler

Popüler Adobe Creative Cloud araçlarını kullanarak animasyonlu başlıklar, hareketli grafikler ve döngü efektleri tasarlayın, ardından bunları doğrudan TriCaster 1 Pro'nuza aktarın. LiveGraphics, muhteşem canlı grafikleri her zamankinden daha hızlı ve kolay bir şekilde üretmenizi ve sunmanızı sağlar.

Canlı Panel

Kendi yazılım tabanlı kontrol panellerinizi oluşturun ve TriCaster 1 Pro'nuzu ağdaki herhangi bir yerde uyumlu herhangi bir masaüstü veya mobil cihazdan çalıştırın. Herhangi bir Web tarayıcısı veya işletim sistemi üzerinden kolayca erişilebilen LivePanel, uzaktan video miksajı, medya oynatımı, ses miksajı ve makro otomasyonu için üretime hazır kontrol panelleri içerir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.