Blackmagic Videohub 12G

03-08-2023 03:20
Blackmagic Videohub 12G

Yeni Blackmagic Videohub 12G-SDI video yönlendiricileri, karmaşık bir kablo karmaşası yaratmadan tüm ekipmanlarınızı bağlamanızı sağlar! Blackmagic Videohub yönlendiricileri, 12G-SDI'yı destekler, böylece aynı yönlendirici üzerinde aynı anda herhangi bir SD, HD ve Ultra HD kombinasyonunu bağlamanıza ve yönlendirmenize olanak tanırlar. Ayrıca sıfır gecikme süreleri vardır, dolayısıyla canlı prodüksiyon ve yayın için mükemmeldirler! Tasarım, etiketler ve hatta canlı video için LCD'li zarif bir ön panele, kısayol düğmelerine ve video kaynaklarına göz atmanıza olanak tanıyan yumuşak kauçuk kaplamalı işlenmiş metal bir döner düğme içerir. Bir dizi harici donanım veya yazılım kontrol panelini kullanarak yönlendiriciyi uzaktan kontrol edebilmeniz için Ethernet de dahildir.

Karmaşık Kablo Dağınıklığını Ortadan Kaldırır

Blackmagic Videohub 12G, kablo karmaşasını ortadan kaldırır, çünkü tüm SDI ekipmanınızı yönlendiriciye bağlayabilir ve ardından bağlantıları elektronik olarak yapabilirsiniz! Herhangi bir video girişini herhangi bir video çıkışına, hatta tek bir video girişini birden fazla video çıkışına bağlayabileceğiniz için stüdyonuz için karmaşık sistem şemalarına ihtiyacınız yoktur. Bu, monitörlerin stüdyodaki herhangi bir kaynağı görüntüleyebileceği anlamına gelir! Sürekli değişim ve hatta acil durumlarla başa çıkmak için tam bir esnekliğe sahip olursunuz. Yedekli mastering için birden fazla HyperDeck kayıt cihazı kullanmanıza izin verir. Veya videoyu tüm yayın platformları için birden fazla akış işlemcisine yönlendirebilirsiniz. Blackmagic Videohub 12G, bir ATEM switcher'a ekstra girişler eklemek için de harikadır!

 

*Blackmagic Videohub 10x10 12G

Yönlendirici üzerinde aynı anda herhangi bir SD, HD ve Ultra HD kombinasyonunu destekleyen gelişmiş 12G-SDI 10x10 sıfır gecikmeli video yönlendirici. LCD ve işlenmiş döndürme düğmeli yerleşik kontrol paneli, SDI yeniden saat ayarı ve harici yazılım kontrolü özelliklerine sahiptir.

 

*Blackmagic  Videohub 20x20 12G

Yönlendirici üzerinde aynı anda herhangi bir SD, HD ve Ultra HD kombinasyonunu destekleyen daha büyük 20x20 sıfır gecikmeli 12G-SDI video yönlendirici. LCD ve işlenmiş döndürme düğmeli yerleşik kontrol paneli, SDI yeniden saat ayarı ve harici yazılım kontrolü özelliklerine sahiptir.

*Blackmagic  Videohub 40x40 12G

Yönlendirici üzerinde aynı anda herhangi bir SD, HD ve Ultra HD kombinasyonunu destekleyen en büyük 40x40 sıfır gecikmeli 12G-SDI video yönlendirici. Geniş LCD ve işlenmiş döner düğme, SDI yeniden saat ayarı ve harici kontrol içeren dahili kontrol paneline sahiptir.

Zarif Tasarımlı Ön Panel

Yerleşik ön kontrol paneli, videoyu yönlendirmenizi sağlar, böylece ekstra donanım panelleri için yeri olmayan canlı prodüksiyon rafları için mükemmel çözümü elde edersiniz. Ön panel Videohub Master Control Pro'ya benzer ve göz atmak için bir döner düğme, hız için doğrudan giriş düğmeleri ve etiketleri görüntülemek için bir LCD içerir. Ancak panel yönlendiricide yerleşik olduğundan, canlı videoyu LCD'de de görebilirsiniz! LCD'de ayrıca menüler vardır, böylece yönlendirici ayarlarını değiştirmenize olanak tanır.

Kısayol Düğmeleri

Kısayol düğmeleri, kaynakların ve hedeflerin doğrudan girilmesine izin verir. Sayısal tuşlarla da kullanılabilirler. Ayrıca, bir düğme özel bir giriş etiketi kullanıyorsa, o zaman bir kesik veri yolu gibi davranırlar!

Giriş düğmesi paneli değiştirir, böylece döndürme düğmesi ve kısayol düğmeleri giriş video kaynakları listesinden seçilir. Döndürme düğmesini çevirerek tüm girişlerinizi görebilirsiniz.

Temizle Düğmesi

Temizle düğmesi, geri almaya benzer ve yeni bir yönlendirme seçimini silmenizi sağlar. Al düğmesinin alternatifidir ve mevcut yönlendirmeyi değiştirmeden korumak için rotayı temizler.

Etiketler ve Video için LCD

LCD, girişler ve çıkışlar arasındaki bağlantıyı gösteren büyük ve okunması kolay etiketlere sahiptir. Ayrıca LCD'de canlı video özelliği bulunur, böylece giriş içeriğini görüntülemeye dayalı olarak kaynakları kaydırabilirsiniz.

 

Sayısal tuş takımı

Sayısal tuş takımında 0'dan 9'a kadar işaretlenmiş bir sayı aralığı vardır. Pzt 1, Pzt 2, Pzt 3 vb. gibi çoklu etiketlere izin verir. Önce kısayol düğmelerinden birini, ardından sayıyı seçersiniz.

 

Çıkış Düğmesi

Çıkış düğmesi, paneli çıkışı seçmek üzere değiştirir. Normalde önce bunu yaparsınız, böylece hangi çıktıyı değiştireceğinizi bilirsiniz. Ardından, değiştirmeden önce mevcut girişi göreceksiniz.

Al Düğmesi

Al düğmesi, yeni giriş seçimini kabul etmek istediğiniz son onaydır. Bu hataları ortadan kaldırır! Canlı yönlendirme için belirli çıkışlar için alma işlevini de devre dışı bırakabilirsiniz.

Döndürme Düğmesi

Döner topuz işlenmiş metal tasarıma, yumuşak kauçuk kaplamaya ve elektronik kavramaya sahiptir. Etiketleri alfabetik sırayla kaydırabilirsiniz ve ardından kavrama, listenin sonundaki düğmeyi durduracaktır.

 

Yönlendiriciyi Değiştir Görsel Olarak Çapraz Noktalar!

Dahili bir LCD ile, Blackmagic Videohub 12G size tüm yönlendirici girişlerinizin canlı videosunu gösterebilir! Bu, bir rotayı değiştirmeden önce tüm yönlendirici girişlerini canlı video olarak görebileceğiniz anlamına gelir. Görüntülediğiniz girişi tanımlamayı kolaylaştırmak için canlı videonun altında görüntülenen etiketler de vardır. Bu, girişler farklı video standartları olsa bile, yönlendirici kaynaklarını alfabetik sırayla yukarı ve aşağı kaydırabileceğiniz ve her girişi canlı video olarak görebileceğiniz anlamına gelir. LCD'de canlı video olarak görüntülerken bağlantılarınız arasında gezindiğinizi hayal edin! Ayrıca, alanın sınırlı olduğu taşınabilir ekipman raflarında görsel yönlendirme, harici bir SDI monitör eklemeden video girişlerini görebileceğiniz anlamına gelir.

 

Donanım Kontrol Panellerini Harici ekle

Tüm Blackmagic Videohub yönlendiricileri uzaktan kontrol edilebilir; bu, yönlendiriciye bağlı ekipmanın binanın farklı alanlarında bulunduğu büyük yayın stüdyolarında hayati önem taşır. 2 farklı donanım paneli mevcuttur. Videohub Master Control Pro, ön panele benzer ve bir döndürme düğmesi, LCD ve kısayol düğmelerine sahiptir. Videohub Smart Control Pro modelinde tüm düğmeler bulunur ve genellikle panel tek bir yönlendirici çıkışını kontrol edecek ve her düğme bir yönlendirici girişine programlanacak şekilde programlanır. Ardından, yönlendirici çıkışını anında değiştirmek için panel düğmelerini kesebilirsiniz. Her video monitörünün altına bir akıllı panel taktığınızda en iyi şekilde çalışır!

Mac, Windows ve iPad'de Yönlendirici Kontrolü Alın

Uygun fiyatlı harici yönlendirici kontrolüne ihtiyacınız varsa, Videohub Yazılım Kontrolü mükemmeldir çünkü ücretsiz olarak indirilebilir! Videohub Software Control, hem Mac hem de Windows için mevcuttur, böylece yaratıcı çalışma için kullanmakta olduğunuz bilgisayarlarda çalıştırabilirsiniz. Yazılım, basması kolay büyük düğmelere sahiptir. Her düğme, bir yönlendirici girişine, bir yönlendirici çıkışına göre özelleştirilebilir ve görsel olarak tanımlamanıza yardımcı olmak için atanmış bir simgeye sahiptir. Büyük düğmeler, yazılımın büyük ekran XY kontrol paneline dönüştüğü dokunmatik ekranlı bir PC'de kullanım için harikadır! Apple iPad için yazılımın bir sürümünü bile indirebilirsiniz!

DETAYLI BİLGİ  VE ÜRÜNLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.