BirdDog NDI WALLPLATE

19-02-2022 22:27
BirdDog NDI WALLPLATE
 

Nihai AV Deneyimini Oluşturmak içinNDI® Duvar Prizleri.

NDI Duvar Prizleri, zarif ve kalıcı NDI kurulumlarının yanıtıdır.Çift Girişli veya Çift Çıkışlı olmak üzere iki model arasından seçim yapabileceğiniz bu modeller, toplantı odası kurulumlarını çok kolay hale getirmek için tasarlanmıştır.İçeriği TV ekranlarına yönlendirmek için Çift Çıkışı duvara kurun ve dizüstü bilgisayarlardan ve diğer cihazlardan giriş almak için Çift Girişi toplantı masasına kurun.

Duvar prizlerinin tümü BirdDog'un özel NDI yongası üzerine inşa edilmiştir ve programlanabilir RESTful API aracılığıyla tamamen otomatikleştirilebilir ve ayrıca tek Ethernet kablosu işlevi için PoE, değiştirilebilir ön yüz plakaları, yumuşak parlaklık durum göstergeleri ve ayarları değiştirmek için kullanımı kolay bir web yönetim konsolu içerir.

Wallplate Input iki bağımsız girişe sahiptir ve kameraları, dizüstü bilgisayarları ve diğer cihazları NDI dünyasına dönüştürmek için bağlamak için tasarlanmıştır.Toplantı odası masalarına, toplantı alanlarına, kürsülere, sahnelere ve NDI'ye dönüştürülmesi gereken kaynaklarınız olan her yere kurulum için mükemmeldir. Wallplate IN, kaynak cihazın 1080p video çözünürlüğü çıkarmasını sağlamak için EDID bağlantısını destekler.

 
 

Duvar Priz Çıkışı.

Wallplate Çıkışı, iki bağımsız çıkışa sahiptir ve içeriği ekranlara yönlendirmek için tasarlanmıştır.Süper ilgi çekici toplantılar yapmak için video konferans grubunun çıkışını bir ekrana ve sunum veya dizüstü bilgisayar ekran paylaşımının çıkışını başka bir ekrana yapın.

Gömme Montajlı.

Duvar prizi, toplantı odası duvarları, toplantı odası masaları ve kürsüler gibi hemen hemen her duvara veya yüzeye gömme monte edilebilir.

PoE, Video, Ses için Tek Kablo.

NDI Duvar Prizleri PoE tarafından desteklenmektedir, bu nedenle ünitelere güç sağlamak için video ve ses taşımanın yanı sıra yalnızca tek bir Ethernet kablosu çalıştırmanız yeterlidir.Hepsine hükmedecek bir kablo.

Aşırı hız.Her şey silikonla ilgili.

BirdDog'un devrim niteliğindeki özel silikon çipi, gezegendeki en iyi NDI®ürünlerini yönlendiren şeydir .Yalnızca BirdDog'un donanımı, teknik olarak mümkün olan en hızlı NDI ®Kodlama veya KodÇözme'yi sağlamak için hat tabanlı işleme yapabilir .

Değiştirilebilir Ön Plakalar.Yumuşak Işıma Göstergeleri.

Güzel odalar güzel görünmelidir.Birddog Wall plate, çeşitli renk ve dokularda çeşitli Ön Yüz seçeneklerine sahiptir.Ön paneller, maksimum rahatlık için hızlı ve kolay bir şekilde tıklanabilir ve kapatılabilir.Herhangi bir renk şemasında yapılandırılabilen zarif yumuşak ışıma göstergeleri.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.