ATEM Televizyon Stüdyosu

03-08-2023 03:34
ATEM Televizyon Stüdyosu

 

Dünyanın En Taşınabilir Hepsi bir arada Televizyon Stüdyosu Atem Television Studio !

Yeni ATEM Television Studio, bir yayın kontrol paneli içine yerleştirilmiş profesyonel bir canlı prodüksiyon switcher'idir, bu nedenle son derece taşınabilirken üst düzey işler için kullanılabilir. Bu,  ATEM Television Studio yu ekipman raflarına veya yayın araçlarına erişimi olmayan küçük mekanlarda kullanabileceğiniz anlamına gelir. 8 standart dönüştürülmüş SDI girişi, aux çıkışı, 4 kroma keyer, 2 downstream keyer, SuperSource, 2 medya oynatıcı ve çok sayıda geçiş içeren güçlü bir anahtarlayıcı elde edersiniz! Ayrıca, donanım akışı, kayıt, ses mikseri, talkback, çoklu görüntü ve isteğe bağlı dahili ağ paylaşımlı depolama gibi özelliklerden oluşan eksiksiz bir televizyon stüdyosu içerir. Düzenleme için 8 kaynağın tümünü kaydeden bir ISO modeli ATEM Television Studio ISO mevcuttur.

Üç Büyük ATEM Televizyon Stüdyo Modelleri!

*ATEM Televizyon Stüdyosu HD8

Yerleşik yayın kontrol paneli, 8 x 3G‑SDI girişleri, akış, kayıt, çoklu görüntüleme, DVE, keyer'ler, USB web kamerası, medya oynatıcılar, talkback ve isteğe bağlı bulut depolama ile kompakt canlı prodüksiyon anahtarlayıcısıdır.

*ATEM Televizyon Stüdyo HD8 ISO

Güçlü ISO modeli, ATEM Television Studio HD'nin tüm özelliklerini içerir. Ayrıca 8 girişin tamamının ISO kaydını destekler.8 uzak kameraya kadar kontrol edebilirsiniz.

*ATEM Televizyon Stüdyosu 4K8

ATEM Televizyon Stüdyosu HD8 ISO modeli, HD olmayan modele benzer güçlü Ultra HD canlı prodüksiyon anahtarlayıcı, ancak 8 x 12G-SDI girişi, harici kayıt cihazları için 10 12G-SDI aux çıkışı, 4 bağlantı noktalı 10G Ethernet anahtarı ve daha fazlasını içerir!

 

Kompakt Yayın Vanları

ATEM Television Studiolar ile hepsi bir arada tasarımla, yeni nesil ultra kompakt yayın araçları oluşturabilirsiniz! Raflar dolusu ekipmana ihtiyacınız yoktur, böylece çok daha güzel bir çalışma ortamı için dağınıklığı ortadan kaldırabilirsiniz. Stabilite için, anahtarlayıcı ekini masaya bile monte edebilirsiniz!

Müzik Mekanları ve Kulüpler

Alt kattaki müzik mekanları veya komedi kulüpleri gibi en heyecan verici mekanlardan bazıları, video ekipmanı rafları için çok küçüktür. Ancak ATEM Television Studio her mekana taşınabilir! Mekan hala kalabalık olsa bile bavulunuzu toplamanız da kolaydır.

Çevrimiçi eğitim

ATEM Television Studio, eğitim oluşturmak için mükemmeldir! ATEM Television Studio ISO modeli video girişlerini kaydettiği için, düzenlemelerde incelik yapabilir, çekimleri değiştirebilir ve hatta renk düzeltmesi ekleyebilirsiniz! Ayrıca öğrencilerle canlı sohbeti birleştirmek için Zoom'a bile bağlanabilir!

Canlı Spor

ATEM Television Studio, canlı sporlar için mükemmeldir çünkü basit topluluk gönüllüleri için kolay olan tasarıma sahiptir. ATEM Televizyon Stüdyo HD8 ISO modeli ile de 8 adede kadar kamerayla tüm heyecan verici açıları yakalayacaksınız!

Bağımsız Yayın Kalitesi Değiştirici

ATEM Television Studio, bir anahtarlayıcı ve kontrol panelini aynı ünitede birleştirir, bu nedenle son derece taşınabilirdir. İhtiyacınız olan her şeyi alırsınız! Ön panel, kaynakları seçmek, geçişleri tetiklemek ve video efektlerini ayarlamak için düğmeler içerir. Ayrıca düğmeler, pahalı yayın anahtarlayıcılarda kullanılan üst düzey tiple aynıdır! Ayrıca, manuel geçiş kontrolü için yerleşik bir t-çubuğuna sahip olursunuz! Ön panelde, özel bir LCD'de canlı ölçüm ile yenilikçi bir ses mikseri kontrol alanı bile vardır. Ayrıca ATEM Television Studiolarda kayıt ve akış kontrolü için düğmeler ve ayrıca 8 kameranın tümü, program, önizleme veya çoklu görüntü arasında aux çıkışlarını değiştirmenize izin veren canlı aux geçişi vardır.

 

 

 

8 Yayın Kamerası bağlayabilirsiniz

8 SDI video girişi ile Yeni ATEM Television Studio, performansın farklı görünümleri için birden fazla kamerayı bağlamanıza imkan verir. Blackmagic Studio Camera veya Blackmagic URSA Broadcast G2 gibi SDI çıkışlı video kameralar, daha iyi düşük ışık performansına sahip olduklarından ve profesyonel lensler kullandıklarından çok daha kalitelidirler. Tüm video kaynakları, farklı video standartlarında çalışsalar bile anahtarlayıcıyla yeniden senkronize edilir. Her şey tam olarak çalışır, bu nedenle yerinde kurulum kolaydır ve teknik sorunlar hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Röportajlar, reklamlar, tiyatro prodüksiyonları, müzik performansları, spor ve daha fazlası için çok kameralı canlı prodüksiyonun yaratıcı özgürlüğünden yararlandığınızı hayal edin!

 

16 Kanal Gömülü Ses ile Profesyonel SDI çıktılar alabilirsiniz

ATEM Television Studio, dokuz adede kadar SDI program çıkışı içerir, böylece tüm kameralarınıza ayrı bir program dönüş sinyali göndermek için yeterli bağlantı elde edersiniz! Bu önemlidir, çünkü SDI program geri dönüşü, kameralara geri bildirim, talkback ve kontrol bilgilerini göndermek için kullanılır! Ayrıca sahne monitörlerini ve ana kayıt cihazlarını çalıştırmak için özel aux çıkışları elde edersiniz. Yardımcı çıkışlardan ikisi, kontrol panelindeki özel düğmeler kullanılarak canlı olarak değiştirilebilir! Aux çıkışlarından biri ayrıca sunum yapan kişinin izlenmesi için bir ekran sayacı içerir. Ayrıca, sesi SDI çıkışlarındaki 16 yerleşik ses kanalının tümüne manuel olarak yönlendirebilirsiniz! Çoklu görüntü için ayrılmış bir 3G-SDI ve HDMI çıkışı da vardır.

Dahili Ses Mikseri ile 6 Band EQ, Kompresör ve Sınırlayıcı

Dahili bir Fairlight ses mikseri ile ATEM Television Studio, karmaşık canlı ses miksajını mümkün kılar. Dahili mikser, tüm SDI girişleri için yeterli kanalın yanı sıra XLR, RCA ve MADI girişleri için ekstra kanallar içerir! Her giriş kanalı, en yüksek kalitede 6 bantlı parametrik EQ, sıkıştırıcı, sınırlayıcı, genişletici ve gürültü geçidinin yanı sıra seviye ve pan kontrollerine sahiptir. Tüm bu giriş kanallarını aynı anda karıştırabilir veya video kaynaklarını "videoyu takip eden ses" olarak ayarlayabilirsiniz. Ses mikseri son derece güçlüdür ve özel ses mikseri kontrolleri ve LCD kullanılarak ön panelden ayarlanabilir. Ayrıca, ATEM Software Control'ü kullanarak sesi miksleyebilirsiniz!

 

Yerleşik Çoklu Görüntüleme Destekleri Tek Monitörde 16 Kaynak

Birden çok kamerayla daha büyük canlı prodüksiyonlar yaparken, tüm video kaynaklarınızı aynı anda tek bir monitörde görmek çok önemlidir. ATEM Television Studio, tüm video girişlerini, önizlemeyi ve programı tek bir SDI veya HDMI monitörde görmenizi sağlayan profesyonel bir çoklu görüntü içerir. Çoklu görüntüyü aux çıkışlarına bile gönderebilirsiniz! Her kamera görüntüsü, her bir kaynağın ne zaman yayında olduğunu bilmeniz için uyarı göstergeleri içerir, ayrıca her görünümün özel etiketleri ve ses ölçerleri vardır. 16 adede kadar eşzamanlı görünümle çoklu görüntü düzenini tamamen özelleştirebilirsiniz! Doğrudan çoklu görüntüden kayıt, akış ve ses mikseri durumunu izlemenizi sağlayan ek durum görünümlerinden birini de seçebilirsiniz!

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.